Våre spesialister

Massør

Ksenia Shevchuk

Hun er en erfaren massasjeterapeut fra Russland. Ksenia har fått utdannelse som klassisk massasjeterapeut i St. Petersburg, Russland med diploma fra 2004. I tillegg til det fikk hun et års spesialkurs innen triggerpunktmassasje og manuell massasjeteknikk.

Etter at hun flyttet til Norge i 2005, startet hun sin egen praksis i Trondheim i 2006 og jobbet som klassisk / triggerpunk massør i Heimdals Altenativ Helseklinikk.

I 2008 flyttet Ksenia til Oslo og i 2010 åpnet sin egen massasjeklinikk DIN HARMONI.

I 2019 møtte Ksenia Kebba Jammeh – en misjonær og massasjeterapeut fra Gambia. Kebba er en master av Njaburo tradisjonell gambisk massasjeterapi. Less om Njaburo her. Ksenia spesialiserer seg i Njaburo teknikken siden 2019.

Ingen kropper er like, og Ksenia bruker kun de teknikkene som passer til unike kundens behov.

Yoga master

Inna Ganga

Inna Ganga (Sirgedene) er en sertifisert yogalærer (RYT 200 timer RYT 500 timer) fra Russland. Hun har praktisert yoga siden 2005. Hun spesialiserer seg i Swami Shivananda yoga tradisjonen. Bl.a er hun master i «par yoga» og «yoga for gravide».

Inna sin livstil er en sunn livsstil, vegetariansk kosthold og pustepraksis.

I 2020 holdte Inna en yogamaraton «Energy Enlightens Us» – yogapraksis som hjelper til å takle stress og COVID 19 i selvisolering.