massasjeTERAPI

Vår massasjeterapi er ofte en kombinasjon av massasjeteknikkene tilpasset individuelle behov. Vi behandler både muskler og ledd med kombinasjon av klassisk massasje, triggepunktmassasje og njaboru dypvevsmassasje. I tillegg øker massasje immunforsvaret som er viktig spesielt i endring av sesongens vær. Massasje virker som en hudpleie. Den forbedrer hudens regenerering og nærer huden med oksygen. Har du spørsmål og spesialønsker – snakk gjerne med massøren din om før behandling.

Vi bruker massasjeolje ved massasjebehandling. Du kan velge om massøren bruker kun base olje uten lukt eller aroma olje. Aroma olje gir ekstra god resultat. Vår flinke massøren tilpasser aromaoljer akkurat ditt behov.

 

Klassisk massasje

Klassisk massasje er den mest populære massasjetypen. Den ofte kalles for muskelmassasje.

Den virker på hud og muskler. Klassisk massasje er effektiv for å rehabilitere muskler etter skader og brukes som hjelpemiddel for muskler og nerver med nedsatte funksjoner.

Klassisk massasje utføres i 4 steg for å oppnå best resultat.
Klassisk massasje stegene

Njaburo dypvevsmassasje

Njaburo er en gambisk tradisjonell massasjeterapi. Dette er en komplisert massasjeteknikk som behandler alt fra enkle muskelsmerter til kompliserte skjelett problemer.
Denne massasjeteknikken har utviklet seg i flere tusen år og har ingen analoger i europeiske metoder å behandle folk på.
Det er totalt 6666 massasjeteknikker i Njaburo.
Njaburo kunsten er en unik kunnskap som eies av veldig få familier i Gambia.
Frem til nå var teknikken hemmelig for massasje spesialister utenfor Afrika. 

DIN HARMONI

Din harmoni i kropp og sjel

Adr. Riddervolds gate 9, Oslo

Copyright 2022, DIN HARMONI