GREEN PEEL® Schrammek

GREEN PEEL® er en trygg alternativ til sterke kjemiske peelinger. Det er en dybdevirkende medisinsk utviklet ansiktbehandling på ren plantebasis uten noen kjemiske ingredienser eller syrer. Plantene helbreder huden ved å øke blodsirkulasjon i dyp liggende hud lag. Huden rehabiliteres i dybden.

Det er veldig personlig hvordan huden oppfører seg etter behandling, derfor anbefaler vi på det sterkeste å holde kontakt med vår hudpleie spesialist i fem dager etter behandling.

Det er viktig med etterbehandling, og vi anbefaler å ta en dyp rens eller ansikts pleie på sjette dag etter behandlingen (se tilbud på det), ellers får man en liten kit med seg hjem inkludert i behandlingen. For å oppnå maksimalt godt resultat må man ta minst 4 GREEN PEEL® behandlinger. Se våre gode klippekort priser her.

Hva skjer med huden under behandlingen:

Blandingen av urter fører til økt blodsirkulasjon i det behandlede området, samtidig som det øverste hudlager får en peeling (skrubb).

Blodsirkulasjonen i ansiktet øker så mye, at man under og etter behandling kan få små frysetokter i kroppen.

Med økt sirkulasjon øker hudens metabolisme og renselssprosess.

Det øverste hudlaget vil flasse av innen de tre-fem første dagene etter behandlingen, og dette stimulerer huden til å produsere nye celler.

Resultat er en synlig gjenoppbygging av huden og rynker reduksjon.

Les mer på https://www.schrammek.no/

 

GREEN PEEL® behandler:

- Aldrende hud og reduserer rynker. Forebygger aldring.

- Uren hud, akne og store porer

- Tørr og fuktighetsfattig hud. Gjenoppbygger huden.

- Solskadet hud, pigmentflekker, cellulitter, strekkmerker og uelastisk hud på overarmer, lår og mage.

- Mer krevende hudtilstander

 

GREEN PEEL® behandlingen ble utviklet av den tyske hudlegen Christine Schrammek. Det finnes ingen tilsvarende behandling på markedet i dag.

 

Bestill GREEN PEEL her.

Sjekk priser for hudpleie her.

Les om våre spesialister her.