Klassisk massasje

Klarer du ikke til å slappe av, er du tung i hode og / eller sover du dårlig uten noe grunn? Disse problemer eller til og med muskelsmerter kan vare en god grunn til å prøve triggerpunkt massasjeterapi. Hos DIN HARMONI kan du enten ta en ren triggerpunkt terapi eller å få kombinert den med en klassisk massasje.

Triggerpunkt massasjeterapi eller akupressur er basert på den eldste ideen om strukturen av menneskekropp. I følge den har kroppen vår energi kanaler-meridianer. Gjennom disse kanaler sirkulerer kroppens "strøm" / energi som gjennom "elektriske ledere". Kroppen vår har hundrevis av triggerpunkter på seg. Disse punktene er en slags "åpninger". Gjennom de punktene utveksler vi energien med omgivelsene, og gjennom de kan kroppen vår påvirkes.

Triggerpunkt terapeut kan avspenne muskler, helbrede innerste organer og stabilisere nervesystemet ved å behandle / presse på disse punktene.

Har du en langvarig problem, er det ofte slik at den løses ikke etter kun en behandlig. I den tillfelle, anbefaler vi å ta i hver fall tre behandlinger etter hverandre med en ukers mellomrom. Vi har gode klippekort- / pakkepriser på det.

Bestill triggerpunkt massasjeterapi her.

Sjekk priser for triggerpunkt massasjeterapi her.